Gratuite

Gratuite

 

Actualizare: [V 08-01-2021 ora 16:40]

 

Costurile gratuităţii

O parte importantă a activităţii noastre, o constituie realizarea de materiale pe care să le distribuim cu titlu GRATUIT.

Ce vreau să lămuresc din capul locului, este următorul lucru:

Distribuirea cu titlu gratuit, este o decizie pe care am luat-o noi, cu motivaţia clară de a face ceva mai bun decât fac alţii.

Împărtăşirea experienţei însă, este un proces costisitor.

În prezent, COSTURILE producerii acestor materiale difuzate cu titlu gratuit, se ridică la 350 euro lunar, sau, 4200 euro anual.

E mult? E puţin?

Depinde de mulţi factori. De exemplu, atunci când valoarea investiţiei reprezintă 35% din resursele financiare ale celui care investeşte într-o astfel de decizie, noi spunem că este foarte mult.

Fără s-o lungim inutil, păstrând proporţia efortului nostru, dacă indivizii pe care îi numim „Statul român” ar investi în EDUCAŢIE, CERCETARE, DEZVOLTARE 35% din PIB, asta, ar însemna 126 miliarde de lei (262 milioane euro!).

Are rost să întreb pe cineva ce se poate face cu aceşti bani?

Are rost să întreb pe cei care activează în aceste domenii, câţi bani au văzut în realitate în 2020 de la „Statul român”?

TU decizi dacă efortul nostru are sens!

Aici, e vorba mai curând despre GÂNDIREA şi ACŢIUNEA MANAGERIALĂ a doi oameni. Doar doi oameni, din cei (peste) 18 milioane de români.

Aici, este vorba despre ce îţi spune ţie această gândire şi această acţiune managerială.

Dacă îţi spune ceva, vom vedea!

 

Cărţi gratuite

Oferim deja din 2010, un număr de cărţi gratuite.

Dacă te interesează, linkul de mai jos, este către broşura „Proiectul ZENLA, Cărţi gratuite„.

În această broşură, găseşti titlurile cărţilor şi linkul de download pentru toate cărţile gratuite pe care le oferim, la data la care am realizat broşura.

 

https://www.dropbox.com/s/2plz9qzrm2zezmo/P-013-03-Brosura-Carti-gratuite-2021-1.0.pdf?dl=0

Curs video gratuit

Alt subproiect din cadrul Proiectului ZENLA – Şcoala ZENLA, este cursul video „Un nou Pământ, o nouă Lume: Cu, Şi, Împreună„, care este disponibil pe canalul YouTube „R-DDL Reinventarea – Dincolo De Limite„.

Pentru a evita colectarea de date personale de către orice terţi de pe situl nostru, am folosit aceeaşi metodă: am realizat un mic ebook, o broşură, în care am inclus linkurile de acces la cele 32 de cursuri disponibile la data 09-01-2021.

Linkul de download pentru broşura „Curs video gratuit, Un nou Pământ, o nouă Lume: Cu, Şi, Împreună” , este mai jos:

[Link download broşură „Curs video gratuit„]

Webinare gratuite

Pe lângă cursurile gratuite, am realizat până la data apariţiei acestui articol (07-01-2021) un număr de 25 de webinare.

Oricine poate participa la aceste webinare.

Ora de desfăşurare este ora 19:00 (Bucureşti) respectiv ora 17:00 (UTC, ora Londrei) şi se desfăşoară în fiecare SÂMBĂTĂ.

Pentru realizarea webinarelor, folosim platforma Zoom.

Detaliile privind accesul la platformă (linkul de participare) le facem publice pe reţeaua socială Facebook, prin intermediul paginilor noastre de profil, respectiv paginile „Şerban Stănescu trainer„, „Vibraţia Numerelor„, „Postul cu apă„, „Proiectul Zenla – Şcoala ZENLA” precum şi alte pagini şi în grupurile „Autoinstruire şi Autodezvoltare” şi „Aritmologie” şi alte grupuri din zona Spiritualitate – Dezvoltare Personală.

Aşteptăm feedback din partea ta!

Fără acest feedback, va fi extrem de dificil să ne îmbunătăţim activitatea.

De tine depinde cât de departe vom putea duce aceste proiecte ÎMPREUNĂ!

Cu cele mai bune gânduri, Sufletele Pereche ce dau viaţă acestui sit (blog) Monica şi Şerban.

Publicat: [V 0801-2021 ora 11:00]