Consultanţă şi Consiliere

Consultanţă şi Consiliere

O parte importantă a activităţii noastre, o constituie acordarea de consultanţă şi consiliere.

Evident, domeniul mare este „Dezvoltare Personală şi Educaţie Spirituală„.

Totuşi, până la „omul universal„, e cale foarte lungă!…

De aceea, ne-am axat pe câteva subdomenii ale Dezvoltării Personale:

Numerologie

Este un domeniu în care activăm amândoi. Totuşi, Monica este „Vioara întâi”, este cea care a studiat în mod organizat Numerologia şi se ocupă constant de realizarea Numerogramelor şi, trebuie să recunosc, cu mult succes, dacă am în vedere feedbackul excepţional primit de la beneficiarii serviciilor oferite.

Astrologie

Acesta este domeniul exclusiv al lui Monica şi este şi ocupaţia pentru care este certificată ANC, dar mai ales, este „Munca mea de suflet„, după cum recunoaşte ea însăşi.

Pentru mine, Astrologia este mai curând ca o completare, un instrument auxiliar, care mă ajută să văd cum evoluează Câmpurile şi ce energii mă pot avantaja sau dezavantaja, când se pune problema de a acţiona într-o direcţie sau alta.

Consiliere Dezvoltare Personală

Acesta este domeniul meu de suflet, ocupaţia mea de suflet!

Am obţinut certificarea ANC, dar asta mi se pare o chestiune secundară. Ceea ce mă interesa, era modul de organizare şi desfăşurare a activităţii de consilere. Diploma, mi se pare „o chestiuţă”, nimic mai mult.

Deşi jumătatea de secol pe care am dedicat-o acestei activităţi înseamnă mult la scara vieţii umane, sunt conştient de faptul că în acest domeniu, oricâţi ani ai munci, întotdeauna trebuie să te consideri ELEV. E o regulă de bun simţ comun, în opinia mea.

Am obţinut totuşi rezultate care, pentru unii pot să apară ca fiind „minuni” sau „excepţionale”. Fără îndoială, prin comparaţie cu majoritatea oamenilor, se poate spune şi aşa.

Totuşi, eu prefer să mă compar cu mine şi când mă gândesc la CÂT POT EVOLUA şi cât anume AM REUŞIT SĂ EVOLUEZ, bilanţul este… „Mai e mult până departe!

A fost o vreme când m-am împăcat bine cu ideea că mai am mult de muncit. Mai greu mi-a fost când am înţeles că nivelul următor, înseamnă SĂ DAU MAI DEPARTE CEEA CE AM ACUMULAT.

Asta m-am decis mai greu să fac, dar până la urmă, mi-am asumat răspunderea de a face şi asta şi acum, ofer CONSILIERE ÎN DEZVOLTAREA PERSONALĂ.

Radiestezie

Aş putea spune că şi asta este „ocupaţia mea de suflet”, dar Radietezia este mai curând un instrument de AUTOCUNOAŞTERE.

Îmi place foarte mult să mă ocup cu studii şi cercetări radiestezice, mai ales în ceea ce priveşte POTENŢIALUL UMAN.

De aceea, recunosc şi sunt conştient că abilităţile mele de radiestezist, sunt doar o parte din ceea ce este Radiestezia, ca domeniu de activitate.

Ştiu că mulţi se ocupă cu studiul, cercetarea şi identificarea resurselor naturale (apă, petrol, metale preţioase) şi că există mulţi oameni care au devenit chiar experţi în localizarea şi evaluarea acestor tipuri de resurse.

Fără să minimalizez acest subdomeniu al Radiesteziei, recunosc cu maximă onestitate că pregătirea mea pe celelalte ramuri, este mai curând SIMBOLICĂ. Mă interesează exclusiv CE POT FACE CU MINE, CE POTENŢIAL AM, cum evoluez, ce perspective am, cum pot proceda să măsor progresele şi ca atare, ASTA MĂ INTERSEAZĂ SĂ DAU MAI DEPARTE celorlalţi: informaţii cu privire la ei înşişi, la ce pot face cu zestrea de care dispun, cât au evoluat, cât pot să evolueze.

Aşadar, serviciile mele de consultanţă în Radiestezie, se definesc doar pe domeniul OAMENI ŞI POTENŢIAL DE DEZVOLTARE ŞI EVOLUŢIE.

De altfel, toate eforturile mele de cercetare de la finele anului 2010 încoace, au fost îndreptate către conceperea de servicii complexe, exact în aceste direcţii, strict legate de OM, de FIINŢA UMANĂ.

Broşura „Program Şcoala ZENLA 2020”

Pentru mai multe detalii privind ce anume servicii oferim şi condiţiile de acces la aceste servicii, am conceput broşura „Program Şcoala ZENLA 2020

Poţi descărca această broşură, selectând adresa web de mai jos, apoi cu clic-dreapta, deschizi meniul contextual şi alegi opţiunea „Go to… „, care te va duce la locul de unde descarci broşura:

https://www.dropbox.com/s/wxesztm5mdvpatl/P-025-Program-Scoala-Zenla-2020-2.1-PRN.pdf?dl=0

Te aşteptăm cu drag!

Monica şi Şerban

 

Sursă foto:

https://cdn.majorel.com/wp-content/uploads/2019/12/07115930/majorel-consulting-team-scaled.jpeg