Contact

Contact

Ne facem datoria de a îţi reaminti faptul că, potrivit legislaţiei privind protecţia datelor personale (GDPR şi legislaţia conexă), solicitarea de a comunica cu noi, de a ne contacta, presupune faptul că ai citit, ai înţeles şi ai acceptat pevederile prezentate în următoarele documente:

Termeni şi condiţii

Confidenţialitate

Politica de cookie-uri

Fără statistici

Dincolo de constrângeri, suntem NOI!

Acestea fiind scrise şi publicate, hai să trecem peste constrângerile legale…

Iată mai jos mijloacele prin care ne poţi contacta (aproape) direct.

Desigur, esenţialul l-am prezentat sintetic în imaginea reprezentativă a acestui articol.

Din perspectivă umană, suntem Fiinţe sociale şi de-a lungul anilor, ne-am străduit cât am putut să răspundem tuturor celor care ne-au contactat, în limita posibilităţilor pe de o parte şi mai ales, în limitele definite de cunoaşterea noastră actuală, care, chiar dacă creşte, creşte lent. Avem şi noi limite şi suntem conştienţi de acest adevăr, oricât de neplăcut ar fi el.

E important să înţelegi că suntem departe încă de a fi „genii”, „experţi” (etc.) în toate cele, de aici, rezultând faptul că ce putem oferi ASTĂZI, este supus perfecţionării continui, aşadar, sunt destule pe care trebuie încă să le învăţăm şi noi.

Împărtăşim cu drag cunoaşterea pe care am acumulat-o, sub rezerva că, este chiar foarte posibil ca ceea ce a funcţionat 100% la noi, la tine, să funcţioneze mai puţin sau, cine ştie, aproape deloc.

De aceea, oferim mijloacele de a ne contacta. Întotdeauna, o soluţie existentă, chiar dacă funcţionează parţial, este un început şi poate fi perfecţionată! Este mai mult decât „nimic”.

Modalităţi de contact

Ca majoritatea celor care au înţeles cum merg lucrurile astăzi, folosim şi noi tehnologia informaţiei, aşadar, folosim pe lângă telefon respectiv mail şi reţelele sociale şi desigur, acest blog.

Ne poţi contacta fie telefonic, fie prin (e)mail, folosind datele din imaginea de mai jos. Am folosit o imagine, pentru a preveni utilizarea neautorizată a datelor oferite, de către serviciile care se ocupă de colectarea de date în mod fraudulos adică, fără acordul nostru explicit, în scris.

Contact Tel Mail

Webinare săptămânale. Pe lângă aceste modalităţi de contact, poţi să ne contactezi şi să comunici cu noi, în cadrul webinarelor pe care le organizăm săptămânal, în fiecare sâmbătă deci, la ora 19:00 (ora Bucureştiului), respectiv ora 17:00 UTC (ora Londrei). Pentru situaţii speciale (alte fuse orare), putem găsi împreună soluţiile convenabile ambelor părţi, comunicând prin mail sau folosind Facebook.

Facebook. Putem fi contactaţi prin intermediul paginilor noastre Facebook:

Contact FB

Comentarii pe blog. Poţi să comunici cu noi, să ne adresezi întrebări, folosind blogul. Asta înseamnă practic să laşi un comentariu la acel articol care te interesează. Ne vom strădui să îţi răspundem, fie tot la comentarii, fie prin email, funcţie de necesităţile impuse de situaţie.

Te aşteptăm cu drag, Monica şi Şerban Stănescu