Lumea lui Ainival: Cartea Angelei

Există momente în viaţa fiecăruia, când întreaga lume, pare că s-a răsturnat într-un malaxor gigantic şi toate sunt acolo amestecate. Lucruri pe care le ştiai, sau cel puţin îţi închipuiai că le cunoşti, poate credeai în ele cu o convingere de neschimbat, se răstoarnă; şi tot Universul tău, pare că s-a schimbat într-o lume în care te simţi iar copilul de o zi, care trebuie să ia totul „de la capăt”: să înveţe să meargă, să vorbească, să scrie, să citească, să comunice şi multe altele, necunoscute încă.

Există în viaţa unor oameni, fapte, evenimente, procese, a căror existenţă, oricât de imposibilă ar pare raţional, logic, ele se petrec. Şi singura posibilitate de a trăi mai departe, este să le accepţi. Altfel, devin coşmarul vieţii tale. Uneori, unii oameni, fug de asfel de Adevăruri ale lor. Alţii, se întreabă pur şi simlpu:

„Cine sunt eu?”

Odată formulată întrebarea, astfel de oameni, merg mai departe în viaţă, pe un drum pe care alţii îl consideră imposibil. Şi merg înfruntând dificultăţile, până când Universul, începe să le ofere răspunsuri. Şi viaţa, li se schimbă cu fiecare răspuns, cu fiecare interacţiune.

Cartea Angelei

Primul volum al seriei de cărţi „Lumea lui Ainival„, Cartea Angelei, are deja o istorie foarte lungă; o istorie de vreo 57 de ani. A călătorit mult până să ajungă în stadiul actual, după cum se poate observa.

A trecut prin multe de-a lungul anilor, la fel ca şi subsemnatul. Ultimele păţanii însă, au condus la acest rezultat: o carte tipărită.

Este o poveste care pentru unii poate fi o ficţiune; pentru alţii, poate fi ceva realizabil.

Pentru unii oameni însă, poate fi sunetul unui tulnic, care le spune că A VENIT VREMEA TREZIRII. Pentru că, pentru acei oameni, Lumea lui Ainival, EXISTĂ.

Dacă ACUM, AICI, când citeşti aceste rânduri, undeva, Înăuntrul tău ceva te cheamă către carte, atunci vei găsi detaliile privind modul în care ajungi la ea, în articolul „Cartea Angelei: Procurarea cărţii„.

Tirajul cărţii, este în mod intenţionat, limitat.

Restul, este la latitudinea ta.

TU decizi încotro vei merge!

Cui se adresează?

Există un public ANUME, căruia îi este destinată această carte.

Îmi este imposibil să descriu cu lux de amănunte acest public.

În foarte puţine cuvinte, iată care este profilul general al celui interesat şi care poate beneficia de informaţiile oferite în carte:

  • Îţi cauţi de ani de zile „locul sub Soare”, fără să-l fi găsit;
  • În viaţa ta, există evenimente a căror explicare, chiar şi folosind Fizica Cuantică, este foarte anevoioasă şi adeseori, chiar imposibilă;
  • Te-ai confruntat cu moartea de nenumărate ori şi totuşi, te afli în viaţă, în mod inexplicabil;
  • Comunici cu Lumea, cu Universul, în moduri absolut inexplicabile;
  • Ai o nevoie acută să găseşti un număr cât mai mare de răspunsuri la întrebarea „Cine sunt EU?„;
  • Citeşti mult, de când te ştii;
  • Practici metoda Conştientizării prin scris şi ai găsit în jurnalele tale, însemnări care par a fi imposibil de potrivit cu tabloul general a ceea ce numim „viaţa de zi cu zi”;
  • Şcoala pentru tine, a fost toată viaţa un blestem, pentru că, ceea ce înţelegi TU prin Şcoală, este atât de diferit de ceeea ce ai reuşit să găseşti, încât îţi este imposibil să numeşti „şcoală”, instituţiile aşa-zise „de învăţământ”;
  • Ai constant tendinţa de a pune la îndoială orice, inclusiv propriile tale idei;
  • Simţi nevoia acută să COMUNICI, cu oameni ASEMENI ŢIE.

Dacă te recunoşti în acest portret schematizat al CITITORULUI, dacă vrei să comunici cu un grup de oameni care refuză să abandoneze Căutarea, atunci presupun că această carte îţi va folosi.

Am afirmat „PRESUPUN„, deoarece Viaţa, m-a învăţat că TOTUL ESTE RELATIV: TU decizi în ce te priveşte!

Aşadar:

Cartea Angelei: Procurarea cărţii

Cu drag, Şerban