Începe cu de ce. Dacă te uiţi la “ce”, “cum”, “când”, “unde”, “cine”, din start rezultatul este nul. Baţi pasul pe loc sau te învârţi în cerc. Pierzi o grămadă de timp, plus energie irosită! De unde ştiu? Foarte simplu! Pentru că am încercat ŞI metoda asta!
Deci începe cu “de ce”. De exemplu

De ce te trezeşti în fiecare dimineaţă?”.

Pentru că există un motiv, o nevoie, o necesitate care dă-ţi impulsul pentru a te pune în mişcare în loc să te întorci pe partea cealaltă şi să-ţi continui somnul… Lăsăm deoparte totuşi nevoile corpului fizic, nevoi care oricum te dau la un moment dat jos din pat, mai mult de nevoie decât de bună voie! 🙂
Întodeauna putem alege! Putem alege metoda, calea, posibilitatea. Ei bine, acum ţi se oferă şansa de a-ţi uşura drumul.În loc să explorezi, să testezi (aşa cum am făcut-o eu din ignoranţă, iar ca mine cine ştie câţi alţii…), alege altfel. Vezi ce ţi se potriveşte, iar dacă ai ales numerologia ca metodă de autocunoaştere, abia atunci citeşte mai departe. Altfel opreşte-te aici. Contemplă viaţa ca atare. Poţi trăi şi fără să ştii care e direcţia potrivită cu tine.
Deci! Sunt unele informaţii care prea sunt potrivite cu realitatea imediată, cea trăită zi de zi. Le-am “testat” pe mine. Le-am “testat” pe cunoscuţi. Pentru că este firesc ca la orice început, să ai îndoieli. Oricine are, mai ales că este vorba despre lucruri care pot fi percepute/înţelese prin altfel de simţuri decât cele cinci simţuri prin care percepem lumea fizică. O mâncare nouă o guşti mai înainte de a spune că-ţi displace. Altfel… E habotnicie.
La început apar reţineri în a da credibilitate unor afirmaţii şi explicaţii care par (parcă!) a fi PREA SIMPLE pentru a le accepta ca atare.
Sunt lucruri care depăşesc capacitatea de înţelegere raţională şi care, de fapt, există în afara conştiinţei omeneşti. Pentru că multe dintre evenimentele în care suntem implicaţi se petrec independent de voinţa şi/sau de dorinţa noastră! Ne stabilim obiective, ţeluri, scopuri sau dimpotrivă, ne lăsăm duşi de „ape” şi de „vânturi” (adicătelea de emoţii şi de informaţii). Uneori avem reuşite, alteori înregistrăm eşecuri lamentabile. Uneori atingem foarte uşor cele dorite, de parcă am fi îmbrăcaţi într-un costum care ni se potriveşte excelent, făcut EXACT PE MĂSURA NOASTRĂ. Altele însă, oricât am încerca şi am dori, indiferent de metodele folosite, lucrurile întârzie sau costurile se dovedesc a fi… Cam cât populaţia Chinei. Deci refuză să se materializeze, ba mai mult, atunci când luăm astfel de direcţii parcă avem senzaţia că „înotăm” într-un curent potrivnic nouă! În astfel de momente, orice om trece prin toate stadiile începând de la neputinţă, furie, nervi, până la abandon complet şi/sau apatie. Pentru că dispare complet entuziasmul!
Studiul numerologiei mi-a dezvăluit un mic „secret”. În data de naştere, în aceste cifre, se mai găseşte o chestie interesantă, adică direcţia potrivită pentru fiecare. Ce e potrivit cu tine, se pot potrivi mai multor oameni, deci ideea că eşti unicul, singurul cu o astfel de menire, este eronată. Deci ce e cu direcţia asta „potrivită”? Este sensul, rostul, menirea. Atunci când ne îndepărtăm de direcţia respectivă (sau o omitem, ignorăm sau o neglijăm) parcă tot Universul s-ar întoarce împotriva noastră. Apar piedici nenumărate, iar de mers am merge, doar că senzaţia e cam ca atunci când mergi printr-o mlaştină. Orice pas făcut e cu un efort. Ce se întâmplă totuşi dacă mergi în direcţia „potrivită”? Se ivesc ajutoarele! Trăim „miracole”, totul derulându-se cu o viteză greu de înţeles şi de priceput (cel puţin din punct de vedere raţional!). Concluzia este că:

Neglijându-ne această menire, tot ceea ce facem este să luptăm împotriva noastră şi implicit, împotriva întregului univers. 

Credeţi că piedicile apărute sunt totul? Ei bine, mai sunt şi altele! Pentru că, între piedici şi pauzele de respiro, încep să cadă „măştile”… Aşa ies la lumină şi defectele, iar dacă tu începi să le vezi la alţii, cu certitudine şi alţii le văd la tine! Şi atunci, de ce să ne chinuim o viaţă întreagă, să jucăm nişte roluri 24 de ore din 24? E ca şi cum ne-am chinui mintea să găsim o minciună „potrivită”, pe care trebuie să o credem chiar noi înşine şi pe care trebuie să o repetăm într-una pentru a o ţine minte! Prea mult efort… Dar cine-şi doreşte asta, e liber să o facă!
Aşa am descoperit de exemplu, datul jos din pat dimineaţa (sau dimpotrivă, statul noaptea până târziu trează) pentru că un prieten sau partenerul are o problemă, pentru mine este departe de a fi o menire. O fac doar dacă este neapărată nevoie sau e unica posibilitate. Sau, un alt exemplu, pentru o prietenă, ultimul lucru care ar putea să o facă să sară din pat, sunt banii (jobul sau orice fel de beneficii sau valori materiale). În schimb, sare rapid din pat dacă e vorba despre ceva ce e în legătură cu ideea de „conducere” (chiar şi simplu act de a conduce maşina!). Sau, un alt exemplu, cineva se implică doar în idei (proiecte) „pământeşti”, adică cu rezultate palpabile şi/sau practice.
În concluzie? Restrângând aria, se pot recunoaşte nouă căi, nouă direcţii complet diferite una de cealaltă.
CUM putem afla care ne este menirea în această viaţă?

Făcând adunarea zilei de naştere cu a lunii naşterii.

Rezultatul ne spune care este direcţia, subiectul, obiectivul spre care este necesar să ne îndreptăm atât intenţia, cât şi atenţia plus acţiunea.

Vibraţia acestui număr reprezintă vibraţia menirii personale.

(va urma)
Update: Continuarea şi ultima parte a acestui articol aici.
Monica Stănescu, 16.01.2021
**************
P.S. “Traducerile” vor fi publicate în curând, deci fi pe fază!
P.P.S. Dacă vrei să fi la curent cu noutăţile, înscriete-te la siturile noastre şi la canalul de pe YouTube.

https://www.youtube.com/channel/UCje8pYu7mo9Qehc0DvipgcQ
**************

sursă imagine: ro.pinterest.com