Termeni şi condiţii

Justiţia, dreptatea

Justiţia, dreptatea

Termeni și condiții

Prezentul document

Prezentul document, „Termeni şi condiţii„, constituie un contract cu valoare juridică, încheiat între DUMNEAVOASTRĂ, Monica Stănescu şi Şerban Stănescu, numiţi mai jos, în subcapitolul „PĂRŢILE şi AUTORI.

Părţile

Acest acord legal intervinte între DUMNEAVOASTRĂ, în calitate de vizitator al sitului sufletepereche.com, respectiv Şerban Stănescu, numit în continuare AUTOR, în calitate de administrator al sitului şi deţinător al drepturilor de proprietate intelectuală asupra conţinutului marcat corespunzător prin numele autorului şi respectiv Monica Stănescu, numită în continuare AUTOR, în calitate de creator de conţinut al sitului şi deţinător al drepturilor de proprietate intelectuală asupra conţinutului marcat corespunzător prin numele autoarei, care sunt totodată şi operatorii acestui sit.

Navigarea pe acest sit

Navigarea pe acest sit, este permisă în următoarele condiţii:

    1. Certificaţi pe propria răspundere că aţi citit, aţi înţeles, aţi acceptat ŞI SUNTEŢI DE ACORD în întregime cu prevederile următoarelor documente: Termeni şi condiţii (acest document); Politica de confidențialitate respectiv Politica de cookie-uri.
    2. Dacă sunteţi în dezacord cu aceste prevederi, vă rugăm să părăsiţi imediat acest sit, fiind SINGURA PERSOANĂ RESPONSABILĂ DE ORICE CONSECINŢE decurg din încălcarea acestor cerinţe.

Modificarea informaţiilor

AUTORII își rezervă dreptul de a modifica informațiile de pe acest site precum și orice alt conţinut furnizat pe sit, fără notificare prealabilă, în baza prevederilor Legii 8/1996, cu modificările ulterioare.

Dreptul de proprietate intelectuală

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea AUTORILOR [Monica Stănescu, Şerban Stănescu şi colaboratorii] şi sunt supuse prevederilor Legii 8/1996 cu modificările ulterioare, cu excepţia conţinutului unde am specificat altfel, caz în care dreptul de proprietate intelectuală aparţine autorilor respectivi.

Dreptul de proprietate intelectuală asupra conţinutului sitului https://sufletepereche.com şi tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând, fără a se limita însă la toate textele și imaginile, materialele video, materialele audio, lucrări derivative realizate de autori pe baza acestora, numite în continuare “Conținut”, aparțin AUTORILOR. Este strict interzisă utilizarea oricărui Conținut fără permisiunea în scris a AUTORILOR altfel decât prevede licenţa Creative Commons, secţiunea FĂRĂ DERIVATIVE:

https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ro/

Comentarii şi mesaje

Comentariile lăsate de cititori pe blog precum și e-mailurile trimise de aceștia către adresele de mail aparținând domeniului sufletepereche.com pot fi citate, integral sau parțial în articole, pe pagina de Facebook aferentă site-ului, pe pagina aferentă a unuia dintre AUTORI precum și pe alte canale social media aparținând sufletepereche.com.

Mesajele pe care le primiţi, vă parvin ca urmare a solicitării dumneavoastră de a primi conţinut din partea noastră, solicitare pe care trebuie să o confirmaţi, pentru a avea minime garanţii că doriţi să comunicaţi cu noi şi că datele personale necesare acestor comunicări ne-au fost oferite de către dumneavoastră în mod deliberat, în scopul declarat al comunicării şi al primirii de conţinut. Puteți oricând solicita modificarea sau chiar ştergerea acestor date, trimiţând o solicitare pe mail. Ştergerea tuturor datelor personale are loc de îndată ce primim solicitarea şi încetează totodată şi comunicarea cu noi.

Notă privind răspunderea

AUTORII îşi declină răspunderea cu privire la actualitatea şi/sau exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terţi, ale căror servicii le folosim, noi fiind în imposibilitatea de garanta şi controla aceste informaţii. Vă revine în exclusivitate obligaţia de a verifica autencititatea şi măsurile de securitate luate de către terţi, precum şi obligaţia de a consulta termenii şi condiţiile de utilizare şi politicile de confidenţialitate ale terţilor.

Accesul persoanelor minore

Accesul persoanelor minore este permis doar cu acordul şi în prezenţa părinţilor. Interzicem categoric alte modalităţi de acces şi nerespectarea acestei clauze se consideră FRAUDĂ şi va fi tratată în consecinţă.

Părinţii sunt în exclusivitate şi direct răspunzători de acţiunile în care se implică copii lor minori, autorii nefiind răspunzători în nici un fel şi sub nici o formă.

În cazul în care aveți vreo reclamație sau vreo nelămurire, vă stăm la dispoziție. Puteți folosi pagina de contact pentru a intra în legătură cu noi, sau ne puteți trimite un e-mail la contact @ sufletepereche.com

Litigii

Orice litigiu aparut între vizitatori (beneficiari) și AUTORI, va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul nereușitei stingerii conflictului pe cale amiabilă, competența soluţionării, revine instanțelor de judecată competente din România.

FRAUDAREA

ORICE ÎNCERCARE DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.sserbanro.info, SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL sufletepereche.com, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI sufletepereche.com ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Şerban Stănescu,

Strada Branului 24, com. Măgura, Teleorman, România

Contact: sufletepereche.com

Sursă imagine: https://zoso.ro/img/2020/08/justitia-oarba.jpg

Versiunea 1.0, 05-01-2021