Suflete Pereche
Suflete Pereche
Suflete Pereche

Cum spuneam mai devreme, am revenit în blogosferă.

De ce tocmai cu un sit (blog) „Suflete Pereche„?

Sunt multe motive şi voi prezenta aici doar pe cele care înseamnă cu adevărat ceva. Atât pentru noi, ca autori ai materialelor create cât şi pentru tine, ca OM, ca cititor, ca simplu vizitator ocazional.

Suflete Pereche

„Suflete Pereche”, este un subiect destul de complex şi controversat.

Pe de altă parte, hai să recunoaştem că este unul din subiectele cu mult „vino-n-coace”, un subiect atrăgător.

Circulă de secole tot felul de poveşti idilice despre „Sufletul Pereche”.

Sunt ele adevărate?

Sau, mai nuanţat: „Care este doza de adevăr din ele?

Eu unul, sunt o fire destul de rezervată atunci când vine vorba de a îmi însuşi poveşti cu iz de postulat (lege nedemonstrabilă).

Pe de altă parte, fiind un om iremediabil îndrăgostit de Viaţă şi de Natură, am învăţat că Universul ne oferă întotdeauna mijloacele de a verifica noi înşine, prin PERCEPŢIE DIRECTĂ, valoarea de adevăr a „ceva”.

Deşi cu enorm de multă muncă şi eforturi uneori disperate, am învăţat că Fiinţa umană, are o complexitate uluitoare.

De exemplu, am învăţat că are TREI CORPURI şi fiecare corp, are caractreristici diferite, ne conferă aptitudini diferite şi însuşiri, uneori de-a dreptul fabuloase!

Aceste trei corpuri, deşi formează un întreg INDIVIZIBIL, „sunt dintr-o bucată” ca să spun aşa, ele au caracteristici foarte diferite şi „misiuni” sau „roluri” diferite.

Astfel, am reuşit să descoperim în practică cele trei corpuri: CORPUL FIZIC, CORPUL ENERGETIC (numit de obicei SUFLET) şi în fine, CORPUL SPIRITUAL.

Fără a intra aici în detalii, voi discuta despre asta în cursul video „Un nou Pământ, o nouă Lume: Cu, Şi, Împreună” de pe canalul YouTube „R-DDL Reinventarea – Dincolo De Limite„, precizez că acest blog se referă la ceea ce am descoperit noi privitor la CORPUL ENERGETIC sau SUFLET şi la ce înseamnă SUFLETE PERECHE, pentru că noi, autorii acestui blog, suntem SUFLETE PERECHE.

Aşadar, este UN BLOG DE SUFLET, deşi, poate mai nimerit ar fi fost să spun, „Un blog de suflete„.

Blog de suflete

Am preferat „UN BLOG DE SUFLET„, deoarece ne străduim să ne integrăm cât mai profund şi, poate că într-o zi, vom fi cu adevărat UN SINGUR SUFLET.

Sau, cine ştie, poate că marea provocare este să descoperim că în fapt, toată omenirea ESTE UN SINGUR SUFLET. Cel puţin din ce se petrece cu noi, asta este concluzia care se desprinde.

Şi cum lipseşte o Şcoală de Educaţie Extrasenzorială, adică, acea Şcoală în care să învăţăm despre CORPUL ENERGETIC (Ce este, cum îl putem folosi CONŞTIENT, ce probleme pot apare, cum le prevenim, cum le soluţionăm, etc), ne-a mai rămas de făcut un singur lucru: SĂ CREĂM NOI ACEASTĂ ŞCOALĂ.

Pentru că NE POTRIVIM ENERGETIC, deşi, din perspectivă FIZICĂ, gradul nostru de compatibilitate este destul de redus.

Cum se face atunci că ţinem unul la celălalt atât de mult, ne dăruim atât de mult, ne place atât de mult să fim împreună, să facem tot felul de lucruri împreună, să lucrăm la atâtea proiecte ÎMPREUNĂ?

Sperăm ca pe acest blog, să aducem măcar puţină lumină SUFLETELOR care se caută reciproc şi să demitizăm acest concept al Sufletelor Pereche.

Să-l punem la locul cuvenit: nici mai jos, nici mai sus ci exact acolo unde îi este locul: Fiinţe, oameni, vieţuitoare cu o înaltă compatibilitate energetică.

Cu toate acestea, având în vedere cei 12 ani de când suntem ÎMPREUNĂ şi rezultatele incredibile pe care le-am obţinut, se naşte o întrebare, cel puţin TULBURĂTOARE:

Şi dacă cunoaşterea CORPULUI ENERGETIC (Sufletul, Corpul de Lumină), este mai importantă acum decât orice altă goană după averi şi după tehnologii noi?

Şi dacă CORPUL SPIRITUAL, este încă şi mai performant decât CORPUL ENERGETIC (Sufletul, Corpul de Lumină), dacă prin dezvoltarea acestuia, omenirea poate ajunge la un viitor imposibil chiar şi de ghicit, dacă mă gândesc la ce rezultate duce lucrul ÎMPREUNĂ a două Suflete Pereche?

Ne străduim deci să împărtăşim cu cei aflaţi în căutarea unei armonii mai înalte cu ei înşişi şi cu mediul de viaţă, puţinul de cunoaştere pe care l-am adunat în cei 12 ani de când experimentăm Viaţa, ÎMPREUNĂ.